StarDance - hvězdy opět tančí

Praha - Od první listopadové soboty budou na obrazovkách České televize už potřetí tančit hvězdy. Ve StarDance so o přízeň diváků bude opět ucházet osm profesionálních tanečníků a tanečnic, kteří vytvořili taneční páry s osmi známými osobnostmi. Poprvé se představí dnes na ČT1 od osmi hodin večer, taneční horečku odstartují waltzem a cha-chou. Pořad budou moderovat Tereza Kostková a Marek Eben.

V předchozích dvou letech se do soutěže nezapomenutelnými výkony zapsali například Václav Vydra, Tomáš Dvořák či Roman Vojtek v první řadě StarDance nebo Aleš Valenta, Tatiana Vilhelmová a Jiří Schmitzer v pokračování této taneční show.

Smím prosit, hvězdo?

Tančí: Dana Batulková a Jan Onder, Zuzana Norisová a Jan Kliment, Bohouš Josef a Lenka Tvrzová, David Suchařípa a Albina Zaytseva, Jana Doleželová a Michal Necpál, Vladimír Kratina a Laura Klimentová, Jaromír Bosák a Eva Krejčířová, Iva Frühlingová a Michal Kostovčík

O živý hudební doprovod se postará Moondance Orchestra pod vedením Martina Kumžáka.

Nejen zajímavosti se zákulisí se budou moci dozvědět diváci na chatu s moderátory Terezou Kostkovou a Markem Ebenem v pondělí 3. listopadu od 14 hodin na webu ČT.

Další informace o Stardance 

Také letos se představí osm známých osobností a profesionálních tanečníků, kteří budou „své hvězdy“ učit tančit a vytvářet choreografii vystoupení. Každý týden soutěžní páry předvedou buď standardní, nebo latinskoamerický tanec. Od pátého pokračování se budou předvádět oba tance. S tréninky začali soutěžící už dva měsíce před prvním přenosem.

Hlasy diváků a body poroty

Pro své oblíbence budou moci diváci hlasovat formou esemesky. Hlasy diváků bude tvořit jednu část hodnocení tanečníků, druhou pak odborná porota. Jejich body se sečtou a taneční pár, který jich bude mít nejméně, bude vyřazen ze soutěže. V případě shody bude zachráněn ten pár, který dostal více hlasů od diváků.

  • David Suchařípa a Albina Zaytseva autor: ČT, zdroj: ČT http://img2.ct24.cz/cache/140x78/article/5/495/49493.jpg
  • Bohouš Josef a Lenka Tvrzová autor: ČT, zdroj: ČT http://img2.ct24.cz/cache/140x78/article/5/495/49491.jpg
  • StarDance III autor: ČT24, zdroj: ČT24 http://img2.ct24.cz/cache/140x78/article/5/443/44284.jpg