O2 arénu roztančila Transmission

Praha - Čeští fanoušci elektronické hudby si mohli dnes v noci opět pořádně užít, aniž by za svou láskou museli vyrazit za hranice. V pražské O2 aréně se totiž uskutečnilo již páté pokračování halové taneční párty Transmission, akce, která si za tři roky svojí existence získala tisíce Čechů, ale i fanoušků ze zahraničí.

Dva hlavní DJové, kteří roztančili O2 arénu se dokonce umístili ve světové anketě DJ Mag Top One Hundred v první desítce a netřeba je dlouze představovat. Jsou jimi Ferry Corsten a Markus Schulz. Oba si atmosféru Transmission chválili. Ferry Corsten na ní dokonce vystoupil už potřetí. „Je úžasné vidět tu letošní produkci. Když jsem tu byl poprvé, bylo to opravdu velmi pěkné. Všechno se ale každým rokem zdokonaluje a dnes je to tu opravdu fascinující,“ řekl o české párty.

Na Transmission se ale představila celá řada dalších slavných DJských jmen. Některé z nich, jako například Rank 1, Giuseppe Ottaviani a Aly & Fila, měli možnost fanoušci slyšet v Česku na živo poprvé.

Transmission je přední česká přehlídka elektronické hudby. I když vznikla teprve před třemi lety, pořadatelům se ji podařilo pozvednout na úroveň, která je běžná v zahraničí, kde již mají podobné akce mnohem delší tradici.