Menšík, Holzmann nebo Bohdalová na ČT baví celé léto

Praha - Dobrá pohoda, humor a úsměv na tváři bezesporu patří k prázdninám a dovolené, a proto Česká televize přichází s nabídkou toho nejlepšího ze zlatého fondu televizní zábavy. Vladimír Menšík, Felix Holzmann, Jiřina Bohdalová, Miloš Kopecký, Marek Eben a desítky dalších herců a zpěváků rozzáří obrazovky ČT1 dobrou náladou a humorem, scénkami a anekdotami, vyprávěním a písničkami od 30. 6. vždy ve středu od 20:00 hodin.

To nejlepší z nejlepších vyprávění, anekdot, scének i písniček herecké legendy, jejíž humor je dosud nepřekonaný, uvidí diváci ČT1 ve střihových zábavných pořadech Nezničitelný Vladimír Menšík (2005) a Vladimír Menšík nonstop (2005). Nechybí v nich legendární silvestrovská scénka Tonda má ženskou s Jiřinou Bohdalovou (z r. 1973) ani Schůzka přes počítač s Karolínou Slunéčkovou, Revize v revíru s Lubomírem Kostelkou a řada dalších. Diváci si budou moci i zanotovat spolu s herci a zpěváky při vínečku či pivečku moravské i české lidové písně.

Estrádní scénky a skeče jsou odjakživa považovány za pokleslé umění. Existuje však komik, který nejenže toto tvrzení popírá, ale dovedl tento žánr k vrcholu dokonalosti. Felix Holzmann se objeví v hlavní roli střihových zábavných pořadů Odkud já vás znám (2003) a Tak mi tedy řekněte (2004), Řekněte mi, kdo to je (2004).

Proč bychom se nebavili, když nám Pánbůh archiv dal (1997 a 1998) - Marek Eben divákům připomene herce a zpěváky zábavných pořadů uplynulých let. Mohou vzpomínat, bavit se i hádat, kdo je kdo. Představí se i tenkrát neznámí studenti herectví.

A nakonec Helena Vondráčková a Jiří Korn uvedou šedesát hereckých a pěveckých osobností v přehlídce toho nejlepšího z televizní zábavy To je šoubyznys (1996).