Schwarzenegger jako Terminátor ještě sbohem neřekl

Los Angeles - Herec rakouského původu a donedávna guvernér amerického státu Kalifornie Arnold Schwarzenegger zjevně drží slovo. Ve třech dílech filmového Terminátora opakovaně prohlásil, že se vrátí - a nyní se chystá přesně tohle udělat. Jak napsala agentura Reuters, v hollywoodských studiích už se mluví o novém dílu Terminátora, v němž by se třiašedesátiletý Schwarzenegger měl opět objevit.

Zprávy o tom, že by se mohl Schwarzenegger vrátit do role, která mu pomohla prosadit se coby jedna z nejúspěšnějších a nejvýraznějších hvězd Hollywoodu, začaly kolovat už koncem ledna, kdy Schwarzeneggerovi skončil druhý mandát na postu guvernéra Kalifornie. V únoru je oživilo jeho prohlášení, že je připravený znovu začít přijímat nabídky na filmové role. Oznámil také, že už pracuje na TV pořadu a komiksu postaveném na své politické přezdívce „Guvernátor“.

Podle informovaných zdrojů tento týden Schwarzeneggerova agentura Creative Arts Agency (CAA) předložila návrh ohledně nového Terminátora velkým hollywoodským studiím. CAA nicméně tyto zprávy odmítla komentovat.

Schwarzenegger zazářil ve třech dílech Terminátora, ovšem v roce 2009 jeho roli převzal Sam Worthington ve filmu Terminator Salvation. Všechny čtyři díly už vydělaly více než 1,4 miliardy dolarů.

Vydáno pod