Shania Twainová ve Vegas ukáže, že je „still the One“

Las Vegas - Kanadská country písničkářka Shania Twainová ukončí sedmiletou kariérní pauzu, kterou si sama uložila, aby se mohla věnovat rozpadajícímu se manželství, a vrátí se k hraní a zpívání. Přestěhuje se na dva roky do Las Vegas, kde pro fanoušky opráší své největší hity v hale Colosseum uvnitř hotelu Caesars Palace. Show nazvaná Shania: Still the One bude na programu od 1. prosince 2012.

Oznámení následuje po televizních dokumentech a knize, v nichž pětačtyřicetiletá Twainová vylíčila konec svého 14 let trvajícího manželství a strach, že už nikdy nebude moct zpívat kvůli citové bolesti a nemoci zvané dysfonie. Ta se projevuje křečovitým stažením hlasivek.

Twainová patří mezi první zpěvačky country, jimž se podařil úspěšný průlom do vod populární hudby. Několikanásobnou držitelku cen Grammy proslavily písně jako You're Still The One, That Don't Impress Me Much, From This Moment či Man! I Feel Like A Woman.

Album Twainové z roku 1997 Come on Over bylo obrovským hitem, po němž zpěvačka prodala ve světě více než 75 milionů hudebních nosičů. Zatím poslední studiové album Up! ale vydala v roce 2002. Kariéru utlumila, aby dala do pořádku manželství s producentem a spoluautorem jejích písní Robertem Johnem Langem. Manželství se rozpadlo poté, co se Lange zamiloval do nejlepší přítelkyně Twainové.

Vydáno pod