Kdepak Terminátor, Arnie se vrátí westernem

Los Angeles - Herec a bývalý kalifornský guvernér Arnold Schwarzenegger se po určitém váhání definitivně rozhodl, že se vrátí k filmové tvorbě. V září začne natáčet western The Last Stand, který se má objevit v kinech v roce 2012.

„Jde o western ve starém stylu a ušitý na míru třiašedesátiletému herci, který ztvární muže řešícího morální dilema. Potřebovali jsme na to vhodnou osobnost,“ prozradil agentuře Reuters nejmenovaný zdroj z natáčecího týmu. Potvrdil tak podle Reuters předchozí dohady místního tisku.

Bývalý kulturista a úspěšný hollywoodský herec v lednu ukončil sedmileté působení ve funkci guvernéra státu Kalifornie a začal uvažovat o obnovení herecké kariéry. Objevily se zprávy o tom, že se kromě jiného vrátí do pokračování filmové série Terminátor. Koncem května se ale rozhodl své filmové projekty pozastavit a plně se věnovat urovnání manželské krize.

Krize vypukla poté, co se Schwarzenegger začátkem května přiznal, že má třináctileté dítě s jednou z někdejších pomocnic v domácnosti. Snažil se pak zachránit pětadvacetileté manželství s Marií Shriverovou, která se však s nevěrou nesmířila a minulý týden požádala o rozvod.

Vydáno pod