LMFAO strhne Prahu do tanečního víru

Americké taneční duo LMFAO rozdovádí 24. února pražské příznivce tzv. „party muziky“. Původně se měla akce konat v holešovickém klubu Sasazu, kvůli velkému zájmu fanoušků však organizátoři přesunuli koncert do prostor Tipsport arény na Výstavišti.

LMFAO slibují i speciální hosty, mezi nimiž by se mělo objevit např. elektro kvarteto Far East Movement nebo diva Natalia Kills, která s dvojicí nazpívala píseň.

Redfoo a SkyBlu dobyli svět díky své electro popové hudbě oslavující „party a free život“. Na kontě mají vlasáči dvě desky, z nichž třeba pochází hity La La La, Party Rock Anthem nebo éterem donekonečna omílaná Sexy And I Know It.  Oba členové se navíc nikdy neobjeví bez pestrých, výstředních kostýmů, tudíž se české publikum může těšit, v čem se na pódiu ukážou tentokrát.

Úspěch těchto „Amíků“ zůstává v rodině, neboť jsou členové v příbuzenském vztahu strýc – synovec. LMFAO založili v roce 2006 a jejich debut se o tři roky později umístil na druhém místě v hitparádě U.S. Dance Chart. Jejich hvězda strmě stoupá, a tak se uvidí, jak to dvojice zvládá naživo.