Dobrý časy podpoří Neckář čtyřmi speciálními koncerty

Praha - Čtyřmi speciálními koncerty podpoří zpěvák Václav Neckář, který v současnosti prožívá velký comeback díky hitu Půlnoční, vydání svého nového alba Dobrý časy. Na vystoupeních v Praze, Brně a Olomouci doprovodí Neckáře speciální kapela a samostatně se uvedou také hudebníci Jaromír Švejdík alias Jaromír 99 a Dušan Neuwerth. Jedno z nejočekávanějších alb letošního roku by mělo vyjít 27. dubna.

První dva koncerty, na nichž Neckář zazpívá některé písničky z nového alba, se budou konat 27. a 28. května v pražském Švandově divadle. V červnu se pak osmašedesátiletý zpěvák s kapelou a hosty přesune na Moravu. V Brně zazpívá 5. června v klubu Fléda, o den později se představí v Moravském divadle v Olomouci.

„Mimořádné koncerty Dobrých časů otevřou svým vystoupením Jaromír 99 a Dušan Neuwerth, kteří zahrají písničky z repertoáru skupin Umakart, Bombers a Priessnitz,“ upřesnil Brouček. Kromě nich doprovodí Neckáře sestava muzikantů, která se podílela na vzniku nového alba. Chybět nebude ani jeho bratr Jan Neckář a vokálně-instrumentální soubor Doubravánek. O vizuální koncepci koncertu se postará VJ Clad.

Album Dobrý časy má obsahovat převážně baladické písničky autorské dvojice Švejdík - Neuwerth. Texty napsal výhradně Jaromír Švejdík, aranže dělali oba hudebníci společně. Na albu si zahrají a zazpívají také například Lenka Dusilová, Luboš Novotný, Luboš Malina, Steve Walsh, Filip Nebřenský nebo pěvecký sbor Doubravánek.

Vydáno pod