Vizinoviny: Na Hrad! Necenzurované odhalení kandidátů

V Česku naostro začala prezidentská kampaň. A přinesla jedno šokující odhalení. Potvrzuje konspirační teorie, že světem hýbou tajné spolky. Od židouzenářů k elitnímu Bilderbergu. Další odhalení následují.

Jak jinak vysvětlit, že si jeden z prezidentských kandidátů, současný ministr zahraničí, nechal natočit předvolební klip už v roce 2006? Čím jiným než dlouhodobými světovládnými plány utajených mocenských center?

Videoklip je vytvořený ve Zlíně – na Univerzitě Tomáše Bati. Další důkaz, že velké peníze, spojené i se jménem obuvnického magnáta, tajně ovládají naše životy. Více příště – a spolehněte se, Vizinoviny VÍ PRVNÍ a stojí na straně PRAVDY.

Kytarista Ry Cooder přispěl k prezidentské kampani doma, v USA. Republikán Mitt Romney je podle něj "nebezpečný a krutý člověk„. Vysvětlení je následující: Zatímco nám někteří politici mohou být k smíchu kombinací nevědomosti a touhy po moci, republikán Romney je podle Coodera příliš chytrý na to, aby budil posměch. “Ti ostatní jen zastiňují základní fakta – nejdůležitější z nich, že naši zemi ovládly průmyslové korporace,„ cituje Coodera britský levicový deník Guardian s tím, že právě Romney je symbol země proměněné v továrnu (tím se vracíme k Baťovi). Kromě Romneyho to v rozhovoru schytal i Facebook (“je orwellovský„) a hudba prodávaná jako životní styl (“s tím začal už Disney").

Jednoho prezidentského kandidáta u nás by naopak bylo pro vytouženou funkci škoda. Oblíbený univerzitní pedagog, skladatel a malíř se už ale do své státnické role vžil. Tu v časopise nabádá obyvatele kotliny, ať pilnou prací proslaví domovinu ve světě. Jindy zas ujišťuje, že si nebude hrát na vševědoucího a obklopí se poradci. Shrnuto - vlast se ustrnula nad svými dětmi a poslala jim Velkého Učitele. Ten hned opustil svět postmoderní legrace vlastních malířských pláten a ztuhl v sádrovou bustu.

V Praze došlo v pondělí k politováníhodné události. Na pódium připravené k vystoupení kalifornské čtveřice Red Hot Chili Peppers vnikla skupina amerických turistů. Ochranka je nechala projít s tím, že si jen „chtějí zajamovat“. Dvě hodiny trvající improvizace sledovala slavná kapela spokojeně ze zákulisí. Hovoří se o nejlepším ze tří koncertů, které tu Red Hot Chili Peppers odehráli.

Na závěr shrnutí dnešních Vizinovin. „Nezáleží, kolik not trefíte. Pokud nemáte smysl pro humor, nikdy skladbu nezahrajete správně.“ Tak pravil Frank Zappa.

Zappa byl za svého života považovaný americkými puritány za nebezpečného člověka pro svou prostořekost a obscenity v textech. Ve skutečnosti to byl racionální člověk, brilantní analytik a rodinný typ. Jak Vizinovinám řekl před pár lety jeho syn Dweezil, jediná otcova neřest spočívala v tom, že pracoval v noci. Tehdy se pravidelně vkrádal o patro níž do kuchyně a svým dětem snědl všechny sušenky.