Album Noi představí Ramazzotti i v Česku

Praha - Po necelých čtyřech letech se italský zpěvák Eros Ramazzoti vrátí do Prahy. V rámci turné ke svému novému albu Noi vytoupí 8. dubna příštího roku v O2 areně.

Na Noi World Tour představí Ramazzotti jak své největší hity, tak písně z nové desky, která spatří světlo světa 13. listopadu.

Množstvím svých melodických písní nadchnul Ramazzotti naposledy pražskou O2 arenu 17. listopadu 2009. Zaplněné hlediště, v němž se podle pořadatelů sešlo 12 tisíc lidí, aplaudovalo jeho novým skladbám z alba Ali e Radici i starším hitům. Zpěvák během koncertu pozdravil i 20. výročí sametové revoluce.

Předprodej vstupenek v cenách od 1 090 do 1 790 korun bude zahájen na terminálech společnosti Sazka 19. října, pro členy klubu Live Nation (Můj Live Nation) o dva dny dříve.

Prvního výrazného úspěchu dosáhl Ramazzotti v roce 1984 s písní Terra promessa, se kterou bodoval na festivalu v San Remu. Během své kariéry vystupoval s hvězdami jako Elton John, Rod Stewart a Joe Cocker. Obrovský úspěch mu v 90. letech přinesl duet s Tinou Turnerovou Cose della vita. Další duety natočil také s Cher, Andreou Bocellim, Anastaciou, Ricky Martinem i s Lucianem Pavarottim. Za dosavadní kariéru prodal přes 55 milionů kopií svých nahrávek.

Vydáno pod