Sylvester Stallone jako pražená fazole

Los Angeles - Sylvester Stallone ve starém dobrém akčním bijáku, takový má být film Bullet to the Head, v němž si zahrál hlavní roli. Snímek v režii Waltera Hilla vznikl podle stejnojmenného francouzského komiksu a premiéru měl 1. února.

Jako Rocky nebo Rambo dával Sylvester Stallone jednu ránu za druhou. A rolí tvrdých zabijáků se nezbavil ani dodnes - v Bullet to the Head si zahrál nájemného zabijáka, který pomáhá vyšetřovat záhadné vraždy ve vysokých amerických kruzích.

„Chtěli jsme se vrátit ke klasikám jednoduchým jako pražené fazole. To je to, co mám rád. I když jsme do toho chtěli dát nějakou novou šťávu,“ popsal svůj nejnovější počin pomocí gastronomických přirovnání Stallone.

Ve svých 66 letech si stále většinu kaskadérských triků hraje sám. „Bylo to super, jen jsem byl zticha a s otevřenou pusou jsem ho poslouchal. Hodně ho respektuju,“ podotkl jeho kolega Jason Momoa, že i proto je Stallone pro mnohé mladší herce vzorem. A co na to říká on? „Nejradši byste je zabili,“ přiznal. „Jednak protože jsou tak mladí, a jednak protože jsou samozřejmě konkurence. Ale na druhou stranu vám dají novou sílu tím, jak jsou z té práce nadšení.“ 

Bullet to the Head (zdroj: ČT24)

Stallone se na plátně objevuje po poměrně krátké době. Nedávno si spolu s dalšími legendárními akčními hrdiny zastřílel ve filmu Expendables 2. A hodlá pokračovat dál. Letos třeba spolu s další akční filmovou legendou Arnoldem Schwarzeneggerem v připravovaném filmu Hrobka.