Klip týdne: Depeche Mode / Heaven

Praha - Depeche Mode chystají v březnu novou desku, a tak začínají i s její řádnou propagací. První vlaštovkou se stal singl Heaven, ke kterému vznikl také vkusný videoklip. Můžete začít naposlouchávat, trojice se totiž s novým albem ukáže také v Česku - 23. 7. vystoupí v Eden Aréně.

Album s názvem Delta Machine bude v pořadí již třináctým studiovým počinem legendární sestavy. Fanoušci ji na pultech mohou očekávat už 26. března.

Zmíněná skladba Heaven se nese v poměrně jednoduchém zádumčivém stylu. Nezní nijak překombinovaně, je v ní znát i původní rukopis Depeche Mode, kteří se dle svých slov novinkou chtějí přiblížit starším nahrávkám. Pánové jsou už starší, a tak vědí, co si (ne)mohou dovolit, a tak v klipu vsadili na umírněné vizuální efekty a sami členové naladili celkově skromnější projev.   

Singl měl premiéru v americkém rádiu KROQ, v obchodech ale ještě není k dostání. Zatím tedy není možné písničku získat jinak než v elektronické podobě. V té fyzické se však objeví teprve počátkem příštího týdne.  

Vydáno pod