Klip týdne: E. Goulding feat. C. Harris / I Need Your Love

Skotský DJ Calvin Harris si řekl, že je čas na vypuštění sedmého singlu z jeho desky 18 Months. Vybral si jarní, taneční pecku, v níž hraje hlavní roli nadpozemský hlas zpěvačky Ellie Goulding. Klip ke skladbě přichází jako na zavolanou, tedy v době, kdy na Pražany už zítra čeká její premiérové vystoupení v holešovickém SaSaZu.

Video nejspíš nepotěší skupinu nezadaných a stejně tak i bývalého přítele Ellie, hudebníka Skrillexe. Jak už ostatně název skladby I Need Your Love napovídá, jedná se o romantický kousek zachycující oba aktéry coby milenecký pár. Jejich jarní radovánky natáčené kamerou přerušují akorát jednotlivci, kteří přístroj najdou a na dalším místě zase zapomenou.

Harris i Goulding jsou ale jen přátelé (producent "randí s modelkou Anne Vyalitsynou a zpěvačka zase s hercem Jeremym Irvinem). Právě vzhledem k tomuto jevu a zřejmě i k ohleduplnosti partnerům je video udělané vkusně a decentně, přestože v něm figuruje i postel. Fáze nejhezčího zamilovaného období obou hvězd je tedy pouhou mystifikací pro fanoušky.

Premiérové vystoupení Ellie otevře zítra večer předskokan Matthew Koma - ten už se s Prahou seznámil loni, kdy předskakoval tanečním LMFAO.

Vydáno pod