Vizovice a léto – to je Masters of Rock

Vizovice – Pro milovníky open air festivalů nastala ta pravá chvíle, neboť hudba je nyní slyšet z mnoha letních scén po celé ČR. Také areál likérky R. Jelínek ve Vizovicích se dnes rozezní, zde totiž začíná 11. ročník Masters of Rock, jeden z největších mezinárodních rockových open air festivalů v ČR.

Ačkoli festival letošním ročníkem vstupuje do druhé dakády, proklamuje, že je stále mladý a dynamický a svou dramaturgií rok co rok láká velké množství fanoušků, ať už stálých, kteří s festivalem vyrůstají, tak nových, kteří teprve objevují kouzlo super muziky a přátelské, mezinárodní atmosféry v srdci zelených kopců na Valašsku!

Ve dnech 11.–14. 7. se na třech scénách vystřídá na 70 kapel z 15 zemí světa. Hlavní hvězdou je metalová opera Avantasia, což je skoro tříhodinová show, kdy se na pódiu střídají pěvecké hvězdy, letos v jejím rámci vystoupí například Michael Kiske (ex-Helloween, Unisonic), Eric Martin (Mr. Big), Bob Catley (Magnum) a další.

Rozhovor s ředitelem festivalu Masters of Rock Jiřím Daronem (zdroj: ČT24)

Z dalších hvězd je třeba upozornit na Lingua Mortis Orchestra, Devin Townsend Project  či Leningrad Cowboys nebo Lordi, The Exploited, The 69 Eyes, Desmod, Harley, Dark Gamballe, Tibet a mnoho dalších.

Podrobný program najdete zde.

Kromě hudebních zážitků a setkání s oblíbenci při autogramiádách jsou na festivalu připraveny i další zábavné programy a „atrakce“. Kromě exkurzí Likérky R. Jelínek s ochutnávkami a následném bungee jumpingu se letos poprvé budou moci návštěvníci vyřádit v zábavní zóně Radegast Adrenalin Park. Funguje i střelnice Buffalo Bill nebo oddechový kout Urban Zone – Chill-Out Relax s venkovním posezením.

Vydáno pod