DUŠE K o biochemickém zdraví a nové medicíně

Na pravidelné setkání v Divadle Kampa si Jaroslav Dušek přizval o prázdninách MUDr. Karla Erbana; hlavním tématem jejich debaty je problém vzniku civilizačních chorob a možnosti současné lékařské vědy. Letní DUŠI K, stejně jako předchozí, můžete sledovat v přímém přenosu na webu ČT24. Záznam najdete v tomto článku.

Divadlo Kampa - Dušek K (zdroj: ČT24)

Hostem Jaroslava Duška je MUDr. Karel Erben, primář poradny civilizačních chorob v R.M.A. Centru. Jaké měl plány jako medik a jak se dostal do okruhu lékařských problémů, v němž jsou dominantní poznatky o homocysteinu a o jeho významu pro lidské zdraví a na jehož konci stojí definice biochemického zdraví?

O DUŠI K: Zábavný, populárně naučný večer zve do míst, kde přebývá Homo sapiens se smyslem pro humor. Jaroslav Dušek si nejraději vypráví s lidmi z oblasti vědy, výzkumu, objevů a vynálezů, což se mu prostřednictvím tohoto pořadu plní. Poučí tak nejen sebe, ale i diváky a zároveň je zavede do prostředí, kam by se sami nevypravili.

Kde: Divadlo Kampa, Nosticova 2a, Praha.

Všechny záznamy představení a setkání, které zprostředkoval web ČT24 z Divadla Kampa, si můžete přehrát na následujícím odkazu:

Vydáno pod