Chcete vyhrát StarDance? Tak do tance, mládeži!

Zvednout děti ze židle a inspirovat je k pohybu chtějí Taneční hrátky, pořad, který na dětském kanále ČT :D povede dvojnásobný vítěz StarDance Jan Onder. Takže, milé děti, zadejte se! Každý týden na Déčku.

Hrátky proto, že základy různých tanců se mají děti naučit mimochodem, hravou a veselou formou. Vyřádit se mohou při diskotéce, českých a moravských lidových tancích, ale i americké country nebo španělském paso doble, zavrtí se při latinskoamerické sambě a zvládnou standardní waltz.

Desetiminutové lekce povede Jan Onder, který mimo jiné dvakrát vyhrál taneční soutěž StarDance (poprvé s herečkou Danou Batulkovou, podruhé s tyčkařkou Kateřinou Baďurovou), spolu se svou taneční partnerkou Lucií Hunčárovou a dětskými tanečními páry, aby malí diváci viděli, že všechny ty kroky se opravu zvládnout dají. Zapojit se mohou děti už od čtyř let.

Taneční hrátky s Honzou Onderem
Zdroj: ČT24/ČT

Na parket je pozve ČT :D vždy v úterý a ve čtvrtek od 17:30. Pilnější si mohou lekce opakovat ve videoarchivu na stránkách Déčka, kde jako bonus najdou i názorná výuková videa.