Divadlo Vizita na Souladění

Na soulad s vlastní duší, tedy se „soul“, i s přírodou se zaměřuje festival SouLadění, které v létě na několika místech v Česku rozbijí šapitó (nejen) s představeními Jaroslava Duška. Na zeměloď u Sázavy přivezl 2. srpna Divadlo Vizita, záznam setkání natočil web ČT24. Přehrát si jej můžete v tomto článku.

SouLadění 2013 začalo na Hluboké a po zastávce na zemělodi pokračuje spolu s Jaroslavem Duškem ještě v jihočeských Miroticích a Koječíně. Zajít můžete na Čtyři dohody a navazující Pátou dohodu, které vznikly podle knih Dona Miguela Ruize, mistra starého toltéckého učení.

  • 6. 8. (Mirotice) - ČTYŘI DOHODY a indiánské učení o spokojeném a šťastném životě v podání Jaroslava Duška zahájí výroční desáté Mirotické setkání loutek a hudby.
  • 7. 8. (Mirotice) - PÁTÁ DOHODA Jaroslava Duška a Tance Univerzálního Míru Jonáše Koukla.
  • 9. a 10. 8. (Koječín) - ČTYŘI DOHODY pod hradem Helfenburk.
  • 11. 8. (Koječín) - PÁTÁ DOHODA a koncert režiséra, snílka a textaře Jana Budaře.

„K divadelním představením v přírodě se vztahuje i doprovodný program pro malé i velké, který je určen všem, nejenom návštěvníkům divadla. Budeme tančit Tance Univerzálního Míru, zpívat vodě, slavit dožínky, besedovat o vodě a kořenových čistírnách vody, o přirozené komunikaci s koněm, tvořit v dílničkách,“ doplňuje program SouLadění Jaroslava Plevková z pořádajícího občanského sdružení Terra Mítica.

Divadlo Kampa - Divadlo Vizita (zdroj: ČT24)

Divadlo Vizita na zemělodi není jediným představením s Jaroslavem Duškem, které web ČT24 zaznamenal. Záznamy jeho vystoupení a vystoupení jeho hostů v Divadle Kampa si můžete přehrát na následujícím odkazu: