Beyoncé popáté a ze dne na den. Zpěvačka nečekaně vydala album

New York – Americká popová diva Beyoncé Knowles vydala bez varování páté album. Učinila tak, aniž by ho jakkoliv ohlásila nebo mu předcházel nějaký singl. Vzhledem k tomu, že její desky budí až hysterická očekávání i reakce, je zřejmé, proč se držitelka několika Grammy uchýlila k takovému překvapení. Událost je pro její fanoušky jistě nečekaným vánočním dárkem…

Deska dostala jednoduchý název „Beyoncé“ a nabízí čtrnáct nových skladeb, přičemž každá z nich obsahuje vlastní video a ještě tři navíc. Zpěvačka se tak stala umělkyní, která se rozhodla pro vizuální koncept desky. Aby stihla udělat takovou práci, tak se zřejmě hned po porodu první dcery Blue Ivy vrhla rovnou do práce…

Dvaatřicetiletá zpěvačka je proslulá svým perfekcionismem a ještě pár týdnů před vydáním kolekce prohlašovala, že se nová deska nesmí uspěchat. Buď šlo o bluf, nebo se situace změnila a čas po dvou a půl letech od poslední desky „4“ dozrál. Nástupce je každopádně tady a nezáleží na tom, co k tomu Honey Bvedlo, ačkoliv sama přiznává, že ji dosavadní způsob vydávání alb už znudil.

Beyoncé vydala nové album (zdroj: ČT24)

Beyoncé novinku ohlásila v krátkém videu na své facebookové stránce. „Zkrátka jsem chtěla, aby vyšlo, až bude hotové,“ řekla k utajování svého pátého studiového alba, na němž spolupracovala mimo jiné se svým mužem, raperem Jay-Z.

Album je prozatím k dispozici jen v internetové prodejně iTunes. Do obchodů by se ve fyzické podobě mělo dostat těsně před Štědrým dnem. Beyoncé si ke spolupráci nepřizvala žádná „béčka“. O pomoc požádala Pharella Williamse, Justina Timberlakea nebo Ryana Teddera. Eponymní nahrávka obsahuje pět duetů, mimo jiné se na ní ozve také hlas dcery Blue Ivy.

Ve videu se můžete podívat na krátká preview ke všem videím:

Vydáno pod