Love Never Felt So Good. Michael Jackson opět na scéně

Los Angeles - Od smrti Michaela Jacksona uplynulo už pět let, ale vydávat je stále co. Ode dneška si fanoušci popového krále mohou koupit jeho dosud nevydaný singl Love Never Felt So Good. Je předzvěstí alba Xscape.

Matěj Ruppert: Jackson změnil svět populární hudby (zdroj: ČT24)

Zmíněný song Jackson napsal (spolu s Paulem Ankou) a nahrál už v roce 1983. O rok později píseň vyšla nazpívaná na albu Johnnyho Mathise A Special Part Of Me. Nová verze, která se objeví na desce Xscape, je Jacksonovým duetem s Justinem Timberlakem.

Na album vydavatelství zařadilo celkem osm dosud nevydaných Jacksonových skladeb, nahraných v letech 1983 až 1999. V deluxe edici budou k mání i v původních nahrávkách. Singl je možné koupit ode dneška, celé album bude následovat 13. května.

Půjde od druhou posmrtně vydanou kompilaci dosud nevydaných písní. První taková pod prostým názvem Michael vyšla v roce 2010. Letos by se k uším posluchačů také měly dostat společné songy Michaela Jacksona a Freddieho Mercuryho, které společně nahráli před třiceti lety.

Vydávání nevydaných nahrávek je poměrně v kurzu - koncem března vydavatelé z archivu vytáhli písně Johnnyho Cashe a chystají se i Led Zeppelin.