Ty Simpsonovi jsou takový divný…

Los Angeles – Simpsonovi žijí s diváky už čtvrtstoletí a moc dobře vědí, že jim nesmí zevšednět. K nadcházející 550. epizodě se tedy rozhodli tak trochu změnit vzhled. Budou poněkud víc „lego“.

Simpsonovi se stěhují "do Dánska" – aspoň v jednom díle (zdroj: ČT24)

„Jsem takový jenom já, nebo se dneska děje něco divného?“ ptá se Bart své matky. „Máš pravdu, dneska jsou Simpsonovi jiní,“ ubezpečuje Marge jeho i diváky, že porucha není na jejich přijímačích. Celá žlutá rodinka se totiž vtělila na jeden díl do lego panáčků. Premiéru v hranaté podobě bude mít ve Spojených státech tuto neděli.

„Když se budete dívat pomalu, zjistíte, že jsme tam dali spoustu skrytých vtipů, které se vztahují k Simpsonovým i k legu,“ upozornil scenárista epizody Matt Selman. Pro další příběh se rodinka do své původní podoby zase vrátí, diváci si ale s její lego podobou mohou hrát i nadále. Firma Lego uvádí v květnu na trh stavebnici inspirovanou tímto seriálem. Kromě Simpsonových s celým domem by v ní neměl chybět ani soused Ned Flanders.

Epizoda Simpsonových z lega
Zdroj: ČT24/Fox

Simpsonovi, kteří satiricky zpodobňují vlastnosti průměrných Američanů, jsou nejdéle vysílaným seriálem v historii americké televize. A také nejpopulárnějším – každý týden si ho ve více než sto zemích zapne celkem 150 milionů diváků. Tvůrci se je snaží stále překvapovat, třeba hostováním známých osobností (k Simpsonovým zavítal britský premiér Tony Blair, zakladatel serveru WikiLeaks Julian Assange nebo herečka Elizabeth Taylorová). Velké překvapení slibují i v připravované 26. sérii – jedna z postav během ní zemře.

Vydáno pod