DUŠE K o lesních školkách, unschoolingu a neobvyklé výchově

Jaroslav Dušek si pro zářijovou DUŠI K vybral téma související se začátkem školního roku. Řeč byla o výchově, přesněji o jejích neobvyklých způsobech. Besedu, stejně jako ty předchozí, vysílal web ČT24 v přímém přenosu - 12. září. Záznam najdete v článku:

ZÁZNAM: DUŠE K (zdroj: ČT24)

Hosté: Gabriela Čečo (spolutvůrkyně a průvodkyně dětí v Lesní školce a škole ZeMě), Tereza Valkounová (předsedkyně Asociace lesních mateřských škol), Veronika Vieweghová (zakladatelka mateřského centra PUTTI), Zdeňka Staňková (členka SvobodyUčení.cz a spoluzakladatelka komunitní NEšKOLY), Hynek Jína (člen SvobodyUčení.cz, organizátor letního tábora Svéjá), Anička Třešňáková (zastánkyně svobodné volby a vzájemné tolerance).

O DUŠI K: Zábavný, populárně naučný večer zve do míst, kde přebývá homo sapiens se smyslem pro humor. Jaroslav Dušek pravidelně nabízí divákům poutavou besedu se zajímavými hosty na témata pozemská i vesmírná. Poučí tak nejen sebe, ale i diváky a zároveň je zavede do prostředí, kam by se třeba sami nevypravili. DUŠI K je možné sledovat v přímém přenosu a později ze záznamu na webu ČT24.

Všechny záznamy představení a setkání, která zprostředkoval web ČT24 z Divadla Kampa, si můžete přehrát zde.

Vydáno pod