Sazka arena změní jméno, bude z ní O2 arena

Praha - Telefónica O2 podepsala pětiletou smlouvu o spolupráci s firmou Bestsport, která je provozovatelem pražské víceúčelové haly Sazka arena. Firma o tom dnes informovala v tiskové zprávě s tím, že kontrakt začne platit od 1. března 2008.

Podpisem smlouvy mezi majitelem a provozovatelem haly získá Telefónica nejen právo používání oficiálního názvu O2 arena, ale údajně také řadu dalších výhod s podporou arény spojených. Změna by se měla dotknout oficiálních webových stránek arény, reklamních, marketingových materiálů a také vstupenek.

„Naše dlouhodobá sponzoringová strategie se zaměřuje na podporu hudby, kultury a sportu. Podepsání kontraktu o pronájmu multifunkční arény je tedy pouze logickým vyústěním těchto aktivit,“ uvedl generální ředitel Telefóniky v České republice Salvador Anglada.

Sazka vlastní v Bestsportu desetiprocentní podíl. Zbylá část patří Občanskému sdružení Zelený ostrov vlastněnému sportovními svazy a sdruženími. Jednání o pronájmu jména haly Telefónice trvala víc než rok.

Svou podobu by měla hala změnit v průběhu března. Kromě loga O2 dojde i k modrému nasvícení pláště budovy a změny se projeví také v interiéru budovy. Logo O2 nebude chybět ani na uniformách zaměstnanců, vstupenkách nebo plakátech a billboardech, upozorňujících na chystané akce.

Vydáno pod