ČSA nabízí k lepším letenkám také bezplatný odvoz

Praha - České aerolinie nově nabízejí cestujícím ve třídě Business Premium bezplatný odvoz na ruzyňské letiště a z něj. Taxi zdarma, které nenabízí žádná jiná firma létající z ruzyňského letiště, rozveze zákazníky po Praze a okolí. ČSA se tak snaží dále zvýšit podíl zákazníků, kteří cestují v obchodní třídě.

Bezplatnou přepravu na letiště mohou od poloviny září využít cestující s kódem OK na letence ve třídě Business Premium, majitelé letenek dvou nejvyšších tarifů. Službu budou zajišťovat vozy Volkswagen Passat nebo Škoda Octavia.

„ČSA se dlouhodobě orientují na obchodní cestující. Doprava na letiště a z letiště zdarma doplní nabídku, kterou aerolinie cestujícím v nejvyšší třídě Business Premium poskytují,“ uvedl viceprezident pro marketing a vývoj produktu Petr Pištělák.

„Počet cestujících v nejvyšších tarifních třídách neustále roste. V loňském roce se počet obchodních cestujících zvýšil o pět procent, počet vyšších tarifů třídy Economy dokonce o 37 procent a počet střední Economy o 14 procent,“ doplnila mluvčí ČSA Daniela Hupáková.

České aerolinie, které se připravují na privatizaci, hospodařily v pololetí se ztrátou 178 milionů korun, což je zhruba stejný výsledek jako loni. Počet cestujících se zvýšil o necelých šest procent na 2,6 milionu.

Vydáno pod