Češi proti Slovákům, sázkové kanceláře si mnou ruce

Praha - Dnešní fotbalové utkání Slovensko – Česko není zápasem roku jenom pro fanoušky, ale také pro sázkové kanceláře. Na tento jediný zápas přijaly sázky za téměř 15 milionů korun. Sázkové kanceláře před zápasem více věří Čechům. Navíc zákazníci nemusejí sázet jen na výhru jednoho z týmu, mohou také tipovat, zda padne červená karta nebo bude vystřídán brankář.

Žádný jiný zápas už letos nevzbudí tolik emocí, žádný jiný nepřitáhne i sváteční tipující. Sázkové kanceláře to dobře vědí, a proto se snaží sázkaře zaujmout. Drtivá většina sázkařů tipuje vítězství českého týmu, a to nejen u nás, ale i na Slovensku. „Tam je to kolem 60 procent na výhru českého týmu. Takže Slováci víc věří Čechům,“ potvrzuje hlavní bookmaker Fortuny Michal Hanák. 

Navíc dávno se už nesází jen na vítězství. Sázkové kanceláře vypsaly desítky šancí. Vsadit je možné na to, že padne vlastní gól, že bude vystřídán brankář a nebo že jedinou branku zápasu dá Jan Koller. Jeden člověk dokonce vsadil 100 tisíc korun na to, že v zápase padne červená karta. Když vyhraje, respektive bude v zápase udělena červená karta, vyhraje 400 tisíc korun, kurz je totiž 4:1. 

Reportáž Jakuba Linky (zdroj: ČT24)

Všechny sázkové kanceláře se ale shodují, že tentokrát rády prohrají a výhru sázkařům vyplatí, jen když český tým postoupí na mistrovství světa. Tam totiž bude objem vsazených peněz mnohem větší.