Internetový obchod shop-elektro.com nedodává zaplacené zboží

Praha - Nákup v internetovém obchodě shop-elektro.com se nemusí vyplatit. Varují před ním odborníci z internetového srovnávače cen Heureka.cz, neboť na nedodání objednaného a zaplaceného zboží si stěžovalo několik zákazníků. Klienti tohoto internetového obchodu nyní připravují trestní oznámení a na případ chtějí upozornit také Českou obchodní inspekci (ČOI).

„Minulý týden jsme zaznamenali několik stížností právě na internetový obchod www.shop-elektro.com. Zákazníci neobdrželi objednané zboží a internetový obchod nereaguje na jejich dotazy,“ uvedl Tomáš Hodboď z portálu Heureka.cz. Mluvčí ČOI Tomáš Vozáb prohlásil, že inspekce nyní eviduje čtyři stížnosti od zákazníků tohoto internetového obchodu, které prověřuje.

Recenze týkající se shop-elektro.com na serveru heureka.cz

Podvodná firma!!! Využívá IČO člověka, který s títmo obchodem nemá nic společného, je to důchodce a vůbec o tom nic nevěděl!!! Bylo podáno tresní oznámení na neznámého pachatele!!! Neobchodovat s tou firmou!

Absolutně nedoporučuji a všechny varuji před tímto obchodem. Zboží nedorazilo, obchod absolutně nekomunikuje. Jediné, co zřejmě umí, je přijímat zaslané peníze.

Rozhodně nedoporučuji!! Byl jsem okraden o 2900 Kč za motorovou pilu, kterou jsem 7. 4. objednal a zaplatil a doteď nic, nikdo nebere telefony, neodpovídá na maily. Nic. Podám oznámení policii a ČOI.

Chtěla bych upozornit na podvodné jednání www.shop-elektro.com umístěného na Vašich stránkách HEUREKA. Dne 6. 4. 2010 jsem si objednala remosku GRAND R 1202 včetně dopravy za 1500,- Kč, peníze na účet prodejce jsem ihned zaslala. Do dnešního dne nereaguje na mé telefony a e-maily. Celou záležitost jsem předala policii ČR.

I když z vlastní zkušenosti nemohu potvrdit, že obchod podvádí, rozhodně nezadávejte své kreditní údaje na tomto webu. Kreditní údaje je potřeba udávat jen na zabezpečené stránce (tedy adresa začínající https:) s platným certifikátem.

Při nákupu na tomto internetovém obchodě není platba kartou zabezpečena. Byl jsem okradený o 14 000,- Kč během 3 dnů.

IČO uvedené u internetového obchodu shop-elektro.com je vedeno na jméno István Sándor Kara, který má sídlo v Brně-Slatině.

Při platbě kreditní kartou v shop-elektro.com je vysoké riziko jejího zneužití

Podle Hodbodě má internetový obchod shop-elektro.com neúplné obchodní podmínky, jeho provozovatel několik dní nereaguje na pokusy o kontakt a na nezabezpečené stránce je pak prováděno zadání údajů o platební kartě.

„Doporučuji pečlivě vybírat obchod, u kterého lidé nakoupí, a nepodceňovat recenze a zkušenosti ostatních. Pro spolehlivé internetové obchody jsme zavedli certifikát Ověřeno zákazníky, který zaručuje důvěryhodnost e-shopu,“ dodal Hodboď.