S krizí si prý nejlépe poradil Exim Tours

Praha – Projekt Hospodářské komory Krizi navzdory, si dal za cíl prověřit odolnost a invenci českých společností v obtížném období. Odborná porota vybírala na základě doporučení garantů a zároveň partnerů projektu Krizi navzdory vítěze jednotlivých kategorií a také hlavního vítěze. Jako nejlepší bojovník s krizí byla nakonec vyhodnocena cestovní kancelář Exim Tours.

U Exim Tours si porotci cenily především jejího nového online registračního systému a skutečnosti, že se firma ani v období krize nebála investovat do rozvoje svých zaměstnanců. S kladnou odezvou se setkala také pozměněná orientace cestovní kanceláře na zámožnější a náročnější klientelu, která podle porotců pomohla stabilizovat poptávku.

Vítěz ale nezůstal jediný. Projekt ocenil celkem deset společností v deseti odvětvích ekonomiky za kroky, které podnikly v reakci na krizi. Oceněné firmy se shodují – nejproblematičtější pro ně byl pokles počtu zakázek. Nejdůležitější pak bylo nebát se a přijít s novým nápadem, který by problematické období pomohl překonat.

Vítězové kategorií:

Vydáno pod