Sázková mánie na hokejovém mistrovství světa

Praha – Mistrovství světa v ledním hokeji pořádané na Slovensku letos přitáhne nejspíše nejvíc sázkařů ze všech akcí. Zároveň by si na jeho zápasy mohlo vsadit i nejvíc lidí v historii mistrovství světa v hokeji. Shodují se na tom tuzemské sázkové kanceláře. Největší zájem je už tradičně o speciální sázky, jakými jsou třeba sázky na počty gólů v celém utkání nebo v jednotlivých třetinách. Oblibě se taky tradičně těší sázky na góly jednotlivých hráčů.

Letošní mistrovství světa v ledním hokeji je plné překvapivých výsledků. I to je možná důvod, proč se letos sází o dost víc než vloni. „Od začátku turnaje registrujeme velký zájem ze strany sázkařů. V Česku jsme na některé zápasy přijali i sázky kolem pěti milionů korun,“ říká mluvčí Fortuny Petr Erwin. Pokud to takto půjde dál, šampionát by se mohl stát sázkařskou akcí roku. Nahrává tomu i to, že se nehraje mistrovství světa nebo Evropy ve fotbale, ani se nekoná olympiáda.

Překvapivé výsledky prozatím nahrávají bookmakerům. „Máme o trochu lepší úspěšnost než sázející, ale mistrovství je teprve v začátku, takže je ještě na hodnocení brzy,“ podotýká mluvčí Chance Markéta Světlíková. Největší zájem je už tradičně o speciální sázky, jakými jsou třeba sázky na počty gólů v celém utkání nebo v jednotlivých třetinách.

MS v hokeji láká mnoho sázkařů (zdroj: ČT24)
Vydáno pod