Pekingská škola učí mladé Číňanky, jak ulovit milionáře

Peking – V čínském hlavním městě vznikla speciální škola pro ambiciózní vdavekchtivé mladé dívky, které touží po sňatku s muži z bohatších vrstev. Pomoci okouzlit nové čínské milionáře a miliardáře jim mají hodiny módy, etiky a moderního stylu. Zájemkyň je přitom víc než dost, za kurzy se nebojí zaplatit ani na místní poměry nemalou sumu tři tisíce dolarů.

„Moje rodina podnikala, často to pro nás bylo moc těžké. Ptala jsem se sama sebe, proč musí být moje dětství jiné, než mají ostatní. V té době jsem si říkala, že když si vezmu boháče, tak všechny starosti zmizí,“ vysvětluje místní třiadvacetiletá Zhou Yue.

Škola má za sebou prvních deset měsíců a za tu dobu už se může pochlubit skoro třemi tisícovkami absolventek. Její zakladatelkou je Shao Tong, která dívky učí, jak vyčíst mužův charakter a osobnost na základě fyzického vzhledu a gest. „Pečujeme o vnitřní kvality a rozvíjíme jejich potenciál. Chceme dívky naučit, jak vybudovat dobrou rodinu i jak mohou pracovat na své image,“ popisuje.

Škola pro čínské zlatokopky (zdroj: ČT24)

Centrum nabízí pomoc i bohatým a sympatickým starým mládencům, kteří si stěžují na nedostatek času a příležitostí. Za poplatek kolem 4,5 tisíce dolarů se seznámí s potenciální partnerkou. Za deset měsíců se už škole podařilo dát dohromady a oženit na třicet párů a v budoucnu číslo nejspíš rychle poroste.