ČMKOS spustila věrnostní program, členům slibuje 500 korun

Praha - Českomoravská konfederace odborových svazů (ČMKOS) zprovoznila internetový benefitní portál. Hned po registraci do tohoto věrnostního projektu odboráři dostanou zdarma platební kartu s 500 korunami a poté mohou čerpat různé slevy například na jízdu vlakem, pohonné hmoty či nákupy.

„Portál přináší exkluzivní nabídku v oblasti osobních financí a slev důležitých produktů, na kterých mohou členové odborů citelně ušetřit,“ uvádí odbory. Přímo na benefitním portálu Odboryplus.cz, který už je v provozu, ČMKOS vedle nabídky bonusů vypočetla i výhody členství v odborech a nechybí ani žádost o přijetí do odborového svazu. ČMKOS zastřešuje 30 svazů s téměř půl milionem členů.

Pětistovka je od partnerů programu

Úvodní členský benefit v hodnotě 500 korun budou financovat pouze partneři, kteří se do tohoto projektu zapojili, a díky tomu mohou získat statisíce nových zákazníků. Na projektu se podílí například společnosti České dráhy, Benzina, Equa bank či Tesco Stores ČR. ČMKOS přitom do budoucna hodlá oslovit ještě více partnerů.

Demonstrace odborů
Zdroj: Stanislav Zbyněk/ČTK

Podle výpočtů vedení ČMKOS v případě, že půl milionu odborářů využije aspoň základních výhod uveřejněných na portále Odboryplus.cz, ročně ušetří za výdaje na služby a výrobky běžné spotřeby několik miliard korun. „Do projektu vkládám velké naděje. Odborářům i jejich rodinám může ušetřit nemalé finanční prostředky, což v dnešní těžké době každý přivítá,“ uvedla místopředsedkyně ČMKOS Radka Sokolová. 

K aktuálně nabízeným bonusům patří například in-karta Českých drah se slevou 36 procent, hypotéka se sníženou sazbou o 0,3 procenta, zdarma kredit mobilního operátora Vodafone v hodnotě 180 korun, sleva 0,5 koruny na litr pohonné hmoty u čerpacích stanice Benzina či body do věrnostního programu obchodního řetězce Tesco.

Radka Sokolová, místopředsedkyně ČMKOS

„Neustálý tlak na snižování platů, mezd a zvyšování cen. To všechno nás motivovalo k tomu, vymyslet nástroj, který by mohl našim členům nejen přinést slevy, ale i další výhody a finanční servis.“

Přímo na benefitním portálu Odboryplus.cz ČMKOS vedle nabídky bonusů vypočetla i výhody členství v odborech a nechybí ani žádost o přijetí do odborového svazu. Sokolová připustila, že tento projekt může mít příznivý vliv na vývoj počtu odborářů, kterých v posledních letech ubývá.

Telefonát Radky Sokolové (zdroj: ČT24)