Přespat v rakvi? Německý hotel nabízí silný zážitek

Berlín - Blíží se Halloween a k němu neodmyslitelně patří různé strašidelné kostýmy a rekvizity. Jeden německý hotel svým hostům při této příležitosti nabízí možnost přespání v rakvi. Jedna noc v něm vyjde na necelé tři tisíce korun. A jeho majitelka zaručuje kromě klidného spánku i silný halloweenský zážitek. Zdá se, že i na tak bizarním stylu ubytování hostů se dají vydělat peníze.

Zájem je prý z řad široké veřejnosti

„Každý, kdo se dívá na webové stránky hotelu, tak si říká, že tam musí bydlet jen blázni. Ale není to pravda, velký zájem mají o ubytování rodiny s dětmi. Ty se pak chlubí ve škole s fotografií svým spolužákům: 'Hele, koukni se, spal jsem v rakvi,'“ říká Valentina Gennadisová, manažerka hotelu.

Přestože v pokoji je rakví víc, v každé z nich může spát jen jeden člověk. Jde o klasické dvoumetrové rakve i s víkem, které se dá zavřít. „Jednu noc asi strávím s víkem dole. Asi z toho zešílím, ale ten zážitek určitě stojí za to,“ říká turista Adam Holliday.

Zvláštních místností nabízí hotel celkem 27. Najdete tu třeba pokoj plný zrcadel, místnost s postelí zavěšenou na stropě nebo pokoj, který připomíná vojenský bunkr. Za jednu noc hosté zaplatí od dvou tisíc korun. O podobu pokojů se postaral známý berlínský umělec Lars Stroschen.

Přespání v rakvi je silný zážitek (zdroj: ČT24)
Vydáno pod