Policie hledá muže podezřelého z vraždy. Zároveň varuje: může být ozbrojený a nebezpečný

Z vraždy ženy v Kamenici u Prahy podezírá policie čtyřicetiletého muže, po kterém pátrá a varovala, že může být ozbrojený a nebezpečný. Že byla v kamenickém rodinném domě nalezena postřelená žena, která později zemřela, uvedl ve středu server Novinky.cz. Zprvu nebylo zřejmé, zda šlo o zločin, sebevraždu nebo nehodu. Nyní však policie oznámila, že se stala obětí vraždy.

Policie vyhlásila pátrání po čtyřicetiletém Michalu Šípovi, kterého podezírá z vraždy stejně staré ženy. Figuruje na kamerových záznamech z okolí domu, kde se zločin stal.

Policisté ovšem považují hledaného za nebezpečného. „Upozorňujeme, že podezřelý muž by mohl být ozbrojen, tudíž se ho nesnažte zadržet a informaci okamžitě předejte Policii ČR,“ varoval policejní mluvčí Pavel Truxa. Místo snahy muže zadržet by měli lidé, kteří ho spatří, zavolat na linku 158, doporučil.

Michal Šíp je vysoký 180 až 190 centimetrů, je střední postavy, má hnědé vlasy a vousy a vypadá na svůj věk – zdánlivý věk odhadla policie na 38 až 42 let. Podrobnější popis nemají policisté k dispozici.