Paranoidní žena odešla z domova. Policie ji hledá, může být nebezpečná

Policie vyhlásila pátrání po osmadvacetileté ženě, která trpí paranoiou a halucinacemi. Může být nebezpečná. Z domova odešla již dříve, její opatrovník to však policistům ohlásil až po týdnu. Pokud ji někdo spatří, měl by to oznámit, policie však varuje, aby se ji lidé nepokoušeli sami zadržet.

Hledaná Denisa Otřísalová je vysoká 175 centimetrů, má hubenou postavu, hnědé rovné vlasy a modré oči. Podle policejního mluvčího Tomáše Hulana byla zbavena svéprávnosti k jakýmkoliv právním úkonům.

„Pohřešovaná byla naposledy opatrovníkem viděna v místě svého současného bydliště v Praze 4 minulý čtvrtek, tedy 15. září,“ uvedl Tomáš Hulan s tím, že opatrovník její zmizení ohlásil až s týdenním zpožděním. „Oznamovatel dále uvedl, že dle lékařů by měla žena být s ohledem na svůj psychický stav hospitalizována,“ dodal mluvčí.

Policie nyní ženu hledá. Žádá o informace o ní, ale současně před ní varuje. Pokud ji tedy někdo spatří, neměl by se pokoušet ji zadržet, ale raději zavolat na linku 158 a přivolat policisty.