Smrtelné dopravní nehody u Příbramsku a Třebíčsku

Obořiště (Příbramsko) - Jeden člověk zemřel a další tři lidé byli zraněni při čelní srážce dvou osobních aut u Obořiště na Příbramsku. Do nemocnice záchranáři převezli také svědkyni nehody, u níž se projevily příznaky akutní stresové reakce. Nehoda se stala na rychlostní silnici R4 ve směru na Prahu u odbočky na Obořiště. Na místě zasahovaly dvě lékařské posádky z Příbrami, dvě posádky rychlé zdravotnické pomoci z Dobříše a záchranná služba Asociace samaritánů z Mníšku pod Brdy.

Těžce zraněného pacienta vrtulník převezl na traumacentrum do Fakultní nemocnice Motol, další zraněná pacientka se zlomeninami končetin a s podezřením na vnitřní poranění byla převezena do Fakultní nemocnice Na Bulovce. Další mladá žena skončila na chirurgické ambulanci v Příbrami.

K tragické dopravní nehodě došlo také na Třebíčsku, kde po havárii osobního auta nepřežila mladá dívka. Jeden člověk skončil po havárii s těžkými zraněními v nemocnici v Brně - Bohunicích, dva lidé byli zraněni lehce. Nehoda se stala krátce po poledni mezi obcemi Spetice a Nové Syrovice, když automobil narazil do stromu. Dívka seděla v autě na zadním sedadle. Podle Richterové byli i ostatní členové posádky mladí lidé. Příčiny a další okolnosti nehody vyšetřují policisté.

Vydáno pod