Dopravní situace v 9:00

K vážné dopravní nehodě došlo na silnici I/4 v Horní Vltavici na Prachaticku. Silnice je po srážce dvou aut průjezdná jen jedním pruhem. S kolonami počítejte v obou směrech, kamiony tam neprojedou.

Na trase Jičín - Hradec Králové havarovala před Ostroměří dvě osobní auta. Jezdí se tam kyvadlově, tak počítejte se zdržením.

Ke srážce dvou osobních aut došlo také na rychlostní silnici R35 mezi Turnovem a Libercem v sychrovském kopci. Nehoda blokuje jeden jízdní pruh.

Jeden člověk dnes ráno zemřel při srážce dvou vozů na silnici u Třemošné na severním Plzeňsku. Další dva lidé skončili v nemocnici. Silnice je tam v obou směrech uzavřena.

S dlouhými kolonami počítejte také na příjezdu do Prahy po dálnici D1. Auta stojí před omezením na 20. kilometru a počkáte si i před Prahou, kde je kvůli stavebním pracím uzavřený levý jízdní pruh. Zdržíte se také před omezením na 118. kilometru ve směru do Prahy. Před 11. kilometrem ve stejném směru navíc havarovala tři osobní auta a blokují provoz v levém pruhu.