Nehoda na pražském Barrandově výrazně zkomplikovala dopravu

Praha - Dva kamiony s dodávkou se dnes ráno srazily krátce po půl šesté u křižovatky ulic Ke Smíchovu a K Barrandovu, ve směru z centra Prahy. Nehoda výrazně zkomplikovala provoz na výjezdu z hlavního města k dálnici D5. Plynulý provoz byl na komunikaci obnoven před 10:00, informovala pražská policejní mluvčí Iva Knolová a Tomáš Strnad z Dopravního informačního centra Praha. Havárie se podle policistů staly kvůli husté mlze.

Silnice tam byla zcela uzavřena, zhruba po dvou hodinách se jezdilo na stupni číslo pět, tedy v pomalu popojíždějící koloně. Od 9:45 se podařilo obnovit plynulý provoz. Při nehodě byli lehce zraněni dva lidé. Šedesátiletý muž utrpěl zranění hlavy a bérce, s lehkými zraněními vyvázl také devětatřicetiletý muž. Oba byli podle mluvčí záchranné služby Jiřiny Ernestové převezeni do motolské nemocnice.

K další nehodě vyjížděli ráno policisté na Jižní spojku krátce před sedmou hodinou. Ve směru do ulice K Barrandovu se srazila dvě osobní auta. Lehčí dopravní nehoda se stala také po půl osmé u benzinové čerpací stanice v Hlubočepích. Havárie se obešly bez zranění.

Vydáno pod