Nehody na Děčínsku si dnes vyžádaly už druhou oběť

Dobkovice (Děčínsko) - Na hlavní silnici mezi Děčínem a Ústím nad Labem se u Dobkovic dnes po poledni srazila dvě auta, řidič jednoho z nich čelní náraz nepřežil. Další osoba je zraněná těžce, uvedl mluvčí děčínské policie Ladislav Cvik. Na Děčínsku už ráno nepřežil muž srážku osobního auta s divokým prasetem.

Příčinu nehody na místě šetří policisté. Z dosud nezjištěných příčin vjela řidička Octavie do protisměru, kde se srazila čelně z autem značky Opel. Jeho řidič na místě zemřel, řidička Octavie byla převezena s těžkými zraněními do nemocnice. „Hlavní tah je uzavřený, doprava se odklání vrchem přes Jílové,“ uvedl Cvik.

Ranní tragická nehoda se stala už před šestou hodinou. Do divočáka ležícího na vozovce po srážce s jiným autem narazil řidič osobního Daewoo Matiz jedoucí z Jílového do Děčína. Následně se střetl v protisměru s dodávkou a poté ještě narazil do sloupu. Svým zraněním na místě podlehl. Policisté dopravu na místě zcela uzavřeli a provoz odkláněli přes Sněžník. Nákladní doprava pak musela jet po silnici podél Labe, kde se stala druhá tragická nehoda.

Osobní auto Daewoo Matiz narazilo do divočáka ležícího na vozovce po srážce s jiným autem. Následně se střetlo v protisměru s dodávkou a poté ještě narazilo do sloupu. Svým zraněním na místě podlehl řidič Matizu.
Zdroj: Libor Zavoral/ČTK