Čelní srážku dvou aut nepřežil jeden řidič

Krušovice (Rakovnicko) - Jeden lidský život a tři zranění si vyžádala čelní srážka dvou osobních aut, která se stala v úterý večer na karlovarské silnici I/6 mezi Krušovicemi a Krupou na Rakovnicku. Obětí nehody je dvaatřicetiletý řidič osobního vozu Peugeot, který z neznámých příčin vjel do protisměru, kde se srazil se Škodou Octavií Combi, informoval mluvčí rakovnické policie René Černý.

Tragická havárie se stala kolem půl osmé na rovném úseku v mírném klesání ve směru na Karlovy Vary. Řidič Peugeotu na místě zemřel, spolujezdec z předního sedadla, jehož totožnost zatím policisté neznají, byl ve vážném stavu přepraven do pražské střešovické nemocnice. Podle mluvčí středočeské záchranné služby Terezy Janečkové utrpěl mnohočetná poranění a byl v bezvědomí.

Dvaadvacetiletá spolujezdkyně z Peugeotu skončila s těžkým otřesem mozku v rakovnické nemocnici. O rok starší řidič škodovky měl drobná poranění, která mu ošetřili lékaři na chirurgické ambulanci v Rakovníku.

Zranění byli po kolizi v autech zaklíněni a hasiči je museli vyprostit. Škoda na havarovaných vozidlech byla vyčíslena na 240 000 korun.