Rekordní výhra dnes ve Sportce nepadla

Praha - V číselné loterii Sportka dnes večer rekordní výhra ve výši 115,9 milionu korun nepadla. V příštím losování, tedy v neděli, se bude podle prognózy Sazky hrát včetně zimní prémie o 121,8 milionu korun. V tuzemsku tak zůstalo nejvyšší výhrou 112,9 milionu korun vyplacených v roce 2003, více než sto milionů korun si dosud připsali jen tři sázkaři. Koncem října získal výherce v prvním pořadí druhého tahu 78,15 milionu korun.

Aby se šťastlivci podařilo vyhrát rekordní sumu, musel by správně určit šest čísel ze 49 a poslední dvojčíslí na jeho sázence by se muselo shodovat s posledními čísly losování Šance. Nejvyšší letošní výhrou zatím bylo srpnových 82,3 milionu korun.

Stává se již zvykem, že možnost výjimečných výher zvyšuje účast sázejících o desítky procent a řady pravidelných sázkařů rozšiřují i lidé, kteří se jinak hazardu vyhýbají obloukem. Pokud se hraje o 120 milionů korun, tak podle dlouhodobých statistik objem sázek roste na zhruba dvojnásobek.

Aby tipující získal celou možnou výhru, která je navýšená o mimořádnou zimní prémii 50 milionů korun, je nutné vsadit tiket vyplněný ve všech deseti sloupcích včetně doplňkové hry Šance. Celkový vklad tak představuje 170 korun. Pro účast v losování stačí vyplnit i jeden sloupec sázenky, který vyjde na 16 korun. Sázkař ale nemůže získat zmíněnou prémii.

Vydáno pod