Pretty Woman může být každá, jen jedna dnes ale vyhraje

Praha - Dnes večer vrcholí netradiční soutěž, která ocení ženský šarm, osobitost, pohotovost a bystrost. Pretty Woman přináší zásadní změnu podobných soutěží, neboť poukazuje na přirozenou krásu ženy ve všech směrech, a ne jen podle pravidel modelingu. Pretty Woman je tak první příležitostí v ČR svého druhu pro ty ženy, které se doposud nemohly prezentovat právě z důvodu přísných kritérií a věkových limitů v soutěžích zaměřených pouze na fyzickou krásu. Provázet večerem bude Halina Pawlovská.

Do soutěže se mohly přihlásit ženy mezi sedmadvacátým a čtyřicátým sedmým rokem. Do finále jich postoupilo devět a o tom, která z nich se stane vítězkou, rozhodnou diváci hlasováním prostřednictvím sms zpráv. Právě rychlost hlasování je klíčová, protože finalistky budou soutěž v průběhu pořadu opouštět právě podle počtu došlých sms. Informace o soutěžících najdete zde.

Ženy usilující o titul Pretty Woman oblékne Josef Klír a podpoří je řada hvězd: Olympic, Petr Hapka, Divokej Bill nebo Petr Kolář. Na místě poroty, kterou diváci znají z běžných soutěží krásy, zasednou tři glosátoři, kteří by se měli „ptát se za něj“.

„My do jisté míry suplujeme diváka, ale ne s tím, že bychom měli hlasovací právo, ale že můžeme vést řeči, které by vedl divák, kdyby se mohl soutěžících na něco zeptat, zkritizovat je, nebo je naopak vybudit k tomu, aby se ještě více rozkryly,“ popsala svůj úkol jedna z glosátorek, herečka Jana Paulová.

Přímý přenos soutěže můžete sledovat dnes od 21:40 na ČT1.