Hasiči našli v domě na Frýdecko-Místecku tři mrtvé

Václavovice - Smrt mladých manželů a jejich čtyřletého syna šetří policie ve Václavovicích na Frýdecko-Místecku. Hasiči jejich těla objevili v rodinném domě. Jestli šlo o neštěstí nebo násilnou smrt, zatím není jasné, policie případ teprve začíná šetřit.

Dva dny se mladá rodina ze satelitního předměstí Václavovic neozývala a neodpovídala na vzkazy. Bratr manžela zavolal hasiče. Ti v sobotu odpoledne po vniknutí do rodinného domu zjistili, že zde došlo k tragédii. Muž, žena i syn byli mrtví.

„Bylo zajištěno místo nálezu tří zemřelých, budou probíhat standardní úkoly jako ohledání místa činu,“ popsala policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Mladí manželé se čtyřletým synem se do domu nastěhovali teprve před rokem. Podle sousedů to byla šťastná a spokojená rodina a zpráva o jejich smrti je zaskočila.

Spekulace některých médií o tom, že šlo o násilnou smrt, zdravotníci, hasiči ani policisté nepotvrzují. „Tyto spekulace jsou předčasné,“ míní Gabriela Holčáková. Soudní lékař i kriminalisté zůstanou na místě celou sobotní noc a pátrání bude pokračovat i v neděli.