Útěk Itala z taxíku zřejmě skončil pod koly kamionu

Praha – Muže, který v noci šel po Pražském okruhu nedaleko křižovatky s plzeňskou dálnicí, srazil kamion. Poraněný člověk na místě zemřel. Podle policistů se zřejmě jednalo o 33letého Itala, který předtím na okruhu vyskočil z jedoucího taxíku. Smrtelná nehoda se stala krátce před půlnocí, kdy muž náhle vběhl do jízdní dráhy tahače s návěsem. Policie zatím neví, zda se jednalo o nešťastnou náhodu nebo sebevraždu.

Podle mluvčí pražské policie Andrey Zoulové je pravděpodobné, že tragická nehoda souvisí s událostí, která se stala v neděli kolem 21:30. Řidič taxislužby tehdy na tísňovou linku oznámil, že vezl cizince ve středních letech, který se pokoušel na Rozvadovské spojce z vozu vyskočit.

„Řidič proto údajně zpomalil a cizinec z vozidla překotně vystoupil a dal se na útěk neznámo kam, přičemž v automobilu nechal své osobní zavazadlo,“ uvedla mluvčí. Z dokladů nalezených v zavazadle policisté zjistili, že se jedná o 33tého Itala. Podle policie lze předpokládat, že je právě on obětí nehody.