Na Bambiriádu přiveze lidi MHD v Ostravě i Praze

Ostrava, Praha – Děti a další lidé cestující na Bambiriádu v Ostravě nebo Praze mohou bez obav nastoupit do prostředků městské hromadné dopravy. Ostravský dopravní podnik kvůli konání bambiriády v zoologické zahradě posílí autobusovou linku 104. Pražský dopravní podnik zřídí na mostě Legií u Střeleckého ostrova, kde se akce uskuteční, zastávku Bambiriáda. Zavedena bude také zvláštní autobusová linka 766 z Anděla na Střelecký ostrov. Bambiriáda proběhne o víkendu 6.–7. června.

Dopravní podnik Ostrava zkrátí po dobu jejího konání interval mezi spoji linky 104. „Předpokládáme velký zájem o tuto akci, a proto jsme se rozhodli, že spoje linky číslo 104 budou o tomto víkendu jezdit ve zkráceném desetiminutovém intervalu a navíc budou nasazeny velkokapacitní vozy,“ upřesnil ředitel dopravního podniku František Kořínek.

Zastávka na pražském mostě Legií bude zřízena obousměrně a stejně jako zvláštní autobusy číslo 766 bude v provozu po celou dobu konání Bambiriády – tj. v sobotu od 8 do 20 hodin a v neděli od 8 do 17:30.