Vážná nehoda blokovala provoz mezi Kutnou Horou a Čáslaví, řidička zemřela

Kutná Hora - Vážná dopravní nehoda zastavila dnes ráno na dvě hodiny provoz na frekventované silnici I/38 mezi Kutnou Horou a Čáslaví. Těžce zraněnou řidičku vrtulník převezl do nemocnice v Praze, kde padesátiletá žena na následky nehody zemřela. Se zraněním nohy skončil v nemocnici i další účastník nehody. Příčiny havárie se prověřují, řekl kutnohorský policejní mluvčí Daniel Votroubek.

Tragická nehoda se stala krátce po šesté hodině v místě zvaném Na Kuchyňce. Žena z Kolínska jedoucí ve Škodě Felicia z nezjištěných příčin na začátku pravotočivé zatáčky vyjela do protisměru, kde se střetla s protijedoucí dodávkou Ford Tranzit. Utrpěla vážné zranění, kterému po převozu do nemocnice podlehla. Šestatřicetiletý řidič fordu zraněn nebyl, jeho jedenačtyřicetiletý spolujezdec si poranil pravou nohu.

O několik hodin později policisté vyjížděli k další vážné nehodě v Kutné Hoře. Osmačtyřicetiletá řidička Fiatu Punto jedoucí od kruhové křižovatky směrem na Kaňk z nezjištěných příčin sjela vpravo do příkopu a narazila do betonového mostku. S těžkým zraněním byla převezena do nemocnice.