V rybníku na Zličíně byla nalezena mrtvá žena

Praha - Pražští policisté objevili v neděli večer mrtvolu ženy v rybníce v Dolňanské ulici na Zličíně. Proč žena zemřela, se zatím neví, zřejmě utonula. Žena byla nahá, tudíž bez dokladů. Její identitu už ale policisté znají - jde o 42letou ženu, která bydlela poblíž. Její manžel nahlásil, že ji pohřešuje. Příčinu úmrtí určí až pitva.

Voda se od pátku stala osudnou i pro další lidi. V sobotu utonuli ve Středočeském kraji dva lidé - po poledni se utopil padesátiletý muž v Kolíně, později odpoledne pak stejný osud potkal o dva roky mladší ženu ve Vranovicích na Rožmitálsku. V Bohumíně na Karvinsku se v pátek utopil v rybníce Kališok devítiletý chlapec, jednadvacetiletý muž zemřel v pátek večer při koupání v řece Olši na okraji Dětmarovic rovněž na Karvinsku.

Potápěči, hasiči, policie i vodní záchranná služba pátrali o víkendu rovněž po zhruba pětadvacetiletém mladíkovi, který skončil pod hladinou jedné z novomlýnských nádrží u autokempu Merkur v Pasohlávkách na Brněnsku. Je vysoce pravděpodobné, že mladík utonul.