Dopravní omezení kvůli Madonně - uzavřené ulice i sjezd z D1

Praha - Koncert americké popové zpěvačky Madonny si vyžádal rozsáhlá bezpečnostní a dopravní opatření. Policie uzavřela sjezd a nájezd dálnice D1 na 2. kilometru u Šeberova. Na Jižním Městě bylo uzavřeno i 17 ulic, další tři potom v Šeberově. Policie doporučila návštěvníkům akce použít záchytná parkoviště a pokračovat dále MHD. Na koncert vedly dvě přístupové cesty od stanice metra Chodov a Opatov. Na Opatově vystupovali diváci, kteří měli vstupenku na stání, ostatní návštěvníci se k areálu dostali z Chodova. Na koncert dorazilo zhruba 40 tisíc diváků.

Až do 24:00 byly uzavřené ulice Zdiměřická, Chomutovická, Křejpského, Bartůňkova, V Benátkách, K Remízku, Komárkova, Hrdličkova, Kloknerova, Augustinova, Dědinova, Jarníkova, Láskova, V Parku, Šustova, K Hrnčířům a V Ladech.

Do areálu byly dvě přístupové trasy od stanice metra Chodov a Opatov. První vedla ze stanice metra Chodov po Roztylské ulici. Chilská ulice byla uzavřena v pravé části vozovky ve směru od stanice metra Opatov, vozidla mohla jezdit v obou směrech levou stranou vozovky. Z Chilské ulice byl uzavřený i nájezd na dálnici D1. V uvedeném úseku byly omezeny také vjezdy a výjezdy vozidel do a ze sídliště Jižní Město.

Policie doporučila mimopražským návštěvníkům, aby během dne zaparkovali v jiné části Prahy a k dopravě na koncert využili MHD. V metru dochází ke zkrácení intervalů. Soupravy jezdí každých 120 až 150 vteřin. V MHD jako celodenní jízdenka slouží vstupenka na tento koncert.

Areál byl otevřen v 17:30, tedy o hodinu později, než se plánovalo. Koncert začal v 19:00 vystoupením DJ Paula Oakenfolda, po něm už zpívala hlavní hvězda večera, Madonna. Akce skončila po 23:00.