Během půl hodiny se na Hodonínsku staly čtyři nehody

Hodonín - Páteční ráno bylo na Hodonínsku ve znamení nehod. Policisté řešili hned čtyři dopravní nehody, které se staly během jedné půlhodiny. Naštěstí se alespoň obešly bez vážnějších následků, informoval o tom mluvčí hodonínských policistů Petr Zámečník. K první nehodě došlo před půl sedmou ve Veselí nad Moravou směrem na Kozojídky.

Havarovala zde řidička osobního vozidla renault a při nehodě si způsobila zranění, se kterým byla ošetřena v nemocnici, uvedl Zámečník. Auto skončilo mimo vozovku a tak provozu nebránilo.

Další nehoda se stala v Kyjově. Na městskou policii tam volal muž, který uvedl, že viděl kamion, který poškodil zaparkované vozidlo. Stalo se to při průjezdu ulicí Mezi Mlaty. Řidič kamionu z místa nehody odjel. Proto po něm policisté museli pátrat. To se jim podařilo a zaparkovaný kamion našli v jedné z kyjovských firem.

Ke třetí nehodě došlo krátce po půl sedmé v křižovatce silnic Hodonín-Mutěnice-Dubňany, kde se srazila dvě osobní vozidla. Za nehodou byla nepozornost jednoho z řidičů, který nedobrzdil před křižovatkou a zezadu narazil do prvního auta. Řidiči se na místě dohodli na řešení události a tak policisté pouze vyřešili viníka nehody blokovou pokutou.

O několik minut později se přímo před očima dopravních policistů stala zatím poslední nehoda. Střetli se rovněž dvě vozidla, a to VW Golf a Ford Sierra. Při prošetřování nehody byl u jednoho z řidičů zjištěn alkohol. Při zkoušce nadýchal 1,2 promile alkoholu.

Vydáno pod