Škodovka představila Yeti Champion

Praha - Škoda Auto nabídne u příležitosti zisku obou titulů Auto roku 2010 v ČR domácím zákazníkům nově k dispozici limitovanou edici sportovně užitkového vozu Škoda Yeti s označením Champion. Limitovaná edice je vybavená optickým paketem v hliníkovém designu a má i nová sportovní sedadla v červeném nebo stříbrném provedení včetně bederní opěry, informovala o tom automobilka Škoda Auto v tiskové zprávě.

Oproti běžné verzi Ambition je výbava dále obohacena o interiér Sport, dvouzónovou klimatizaci s elektronickou regulací Climatronic, autorádio Swing s CD a MP3, 17" kola z lehké slitiny Annapurna v černo-stříbrném provedení a stříbrný střešní nosič. Na voze zákazníci najdou nově i stříbrné kryty zrcátek, dekorativní lamely předního nárazníků, boční a zadní ochranné lišty vozu nebo tónování zadních skel - Sunset.

Nabídku pohonných jednotek tvoří dva benzinové a tři dieselové motory, které pokrývají výkonovou paletu od 77 do 125 kW, a zákazníkům je k dispozici jak v provedení 4x4, tak i jako dvoukolka. Cena základního modelu Yeti Champion s benzinovým čtyřválcem 1,2 TSI/77 kW a šestistupňovou manuální převodovkou je 508 800 Kč. V červnu letošního roku se nabídka motorizací modelu Yeti rozšíří o benzinový motor 1,4 TSI/90 kW a dieselový agregát 2,0 TDI CR/103 kW 4x4 v kombinaci se šestistupňovou automatickou převodovkou DSG.

Za první tři měsíce letošního roku bylo v ČR registrováno 961 vozů Škoda Yeti. Obdobnou tendenci vykazuje i objem nově přijatých objednávek. Během prvního čtvrtletí letošního roku se pro model Yeti v ČR rozhodlo již více než 1300 zákazníků. Škoda Yeti byla kladně přijata i odbornou motoristickou veřejností a obdržela několik prestižních ocenění.

Zavazadlový prostor Škody Yeti Champion
Zdroj: Škoda Auto