Kandidát VV do Senátu je v neschopnosti, přesto agituje

Frýdek-Místek - Kandidát Věcí veřejných do Senátu Stanislav Czudek je sice už osmý měsíc v pracovní neschopnosti a pobírá nemocenskou, přesto objíždí mítinky a agituje. Obhajuje to tím, že má v rámci rehabilitace povolené procházky. Informuje o tom server iHNed.cz. „V rámci rehabilitace můžete mít povolené svým ošetřujícím lékařem vycházky libovolně. Jsem po operaci páteře, neurochirurg mi nařídil, abych se procházel. Takže hlavní náplň mé činnosti by nyní měly být procházky,“ prohlásil Czudek, který za VV kandiduje jako nestraník v obvodu Frýdek-Místek.

Poslanci VV se chlubí tím, že peníze daňových poplatníků nezneužívají a nespotřebované náhrady na cestování posílají na charitu. „Před chviličkou jsem se vrátil, šest hodin jsem teď jezdil po regionu,“ popsal Czudek svoji předvolební kampaň. Podle svých slov si dal záležet na tom, aby při předvolebním vábení voličů nevynechal jediné místo ve svém obvodě.



„Osobně jsem stihl navštívit všechny obce v regionu. Byl jsem v Bludovicích, Soběšovicích, Žermanicích, Písečné, Chotěbuzi, Mostech u Jablůnkova, Bukovci, Horní Lomné a tak dále. Měl jsem x schůzek se starosty a s některými představiteli regionu,“ prohlásil kandidát do Senátu.

Vydáno pod