Policie pátrá po 11leté Sandře Mihalovicsové z Prahy

Praha - Policie vyhlásila pátrání po jedenáctileté Sandře Mihalovicsové z Prahy 3, která se dnes nevrátila domů a rodina večer ohlásila její zmizení. Informovala o tom policejní mluvčí Eva Kropáčová. Dívka se v minulosti několikrát nevrátila domů včas. Sandra Mihalovicsová se narodila 15. července 1999, je vysoká 155 až 156 centimetrů a vypadá na 12 až 14 let. Má štíhlou postavu, tmavě hnědé rovné vlasy a hnědé oči. Dívka byla naposledy spatřena kolem 17:30 poblíž Husitské ulice 77. Na sobě měla modré seprané rifle, černou koženkovou bundu, boty značky Nike. Ve vlasech měla čelenku. U sebe měla fialovo-hnědý školní batoh.

„Rodinný příslušník její zmizení ohlásil kolem 19:00, od té doby už policie prověřila několik desítek adres, kde by se dívka mohla vyskytovat, ale bezúspěšně,“ říká policejní mluvčí. Policisté přijmou jakékoliv informace o pohřešované dívce na lince 158.

Od minulé středy policie v Praze pátrá po devítileté Anně Janatkové. Dívka byla naposledy spatřena v pražské Troji. Ze školy šla obvyklou trasou společně se spolužačkami. V ulici Pod Písečnou se ale rozdělily a pak se její stopa ztrácí. V Troji se našel jen její batoh a láhev s pitím.