Škodovka skončila v příkopu, zranila se žena i dítě

Střílky (Kroměřížsko) - V pondělí odpoledne zasahovali hasiči po vážné dopravní nehodě u obce Střílky na Kroměřížsku. Došlo tam k havárii osobního auta Škoda 125. Osmadvacetiletá řidička nezvládla jízdu v úseku mezi obcí Koryčany a Střílky, kde sjela z příkrého svahu mimo silnici, informoval o tom mluvčí krajských hasičů Ivo Mitáček.

„Auto sjelo z příkrého svahu do hustšího porostu stromků a náletových dřevin. Vrak skončil asi deset metrů pod úrovní silnice u místního potoka. Spolu s řidičkou cestoval ve voze také malý 1,5 roční chlapeček,“ uvedl Mitáček.

Řidička se i s dítětem dostala mimo vozidlo a na silnici, kde ji také našla jednotka dobrovolných hasičů, která přijela ze záchranářů jako první. Po příjezdu zdravotníků byla zraněná žena předána do péče lékaře a i s dítětem odvezena do nemocnice k ošetření, doplnil Mitáček.

Hasiči zajistili vrak vozu proti případnému požáru a úniku provozních kapalin. Pomáhal jim na místě i jeřáb, který vrak auta vytáhl. Během vyprošťování byla doprava na místě zásahu zastavena.

Vydáno pod